BUUV. – Coffee | Beer | Friends

Lieve BUUV’jes,

Hier even een berichtje van Ellen, want wat hebben we een fantastische vliegende start achter de rug..

Een enerverende periode waarin wij, als BUUV.team, heel erg veel hebben geleerd. We hebben onnoemelijk veel koffies mogen zetten, nog meer bammen gemaakt, veel bier getapt en wijn geschonken, ontelbare smakelijke ballen in het vet gegooid en zijn er kilo’s glutenvrij meel door heen gegaan voor de lekkerste huisgemaakte baksels… met als unanieme publiekslieveling; de limoen kokoscake.

Ook hebben we genoten van jou en vele BUUV’jes die genoten hebben bij ons op het terras.. Vele borrels van families en collega’s van bedrijven uit de buurt, waarvoor we de lekkerste borrelplanken serveerden op het ongedwongen terras. De VierdaagseFeesten niet te vergeten natuurlijk, ongelooflijk gezellig met zoveel leuke mensen bij elkaar…

Dit ruikt naar meer… Met inmiddels een fijn, steady team (die we zeer binnenkort aan je gaan voorstellen!) zijn wij klaar voor de 2e helft van het jaar.. We gaan de winter in, boordevol nieuwe plannen, creativiteit en gezelligheid. Die V van verbinding gaat nog meer centraal staan.. 

Over die plannen vertel ik je binnenkort graag meer! Hou de socials in de gaten!

Alle liefs,

Ellen

MEER BERICHTEN: