BUUV. – Coffee | Beer | Friends

Genieten.

Bij BUUV. kun je ongedwongen genieten. Een prachtige plek, dichtbij oa. het Sanadome, het centrum en aan het prachtige Goffertpark.

Bij BUUV. zit je in de zon of op een verwarmd terras met fijne verwarmde kussens van Sit & Heat. Wij genieten het liefst samen met onze vrienden of komen alleen even tot rust op deze prachtige plek.

Je kunt bij BUUV. lekker picknicken, een ijsje halen, heerlijk lunchen, borrelen & lekker uit eten.
Ook voor mensen met allergieën en veganisten is er genoeg keuze.
BUUV. is er voor iedereen. Kom jij bij ons genieten?

vieren

Ben jij jarig, heb je iets te vieren of heb je gewoon zin in een borrel met vrienden? Dan is ons terras dé plek voor jou! Bij zo'n gelegenheid gaan onze handen jeuken, want dan kunnen we precies doen waar we goed in zijn; jou en je gasten volledig in de watten leggen! Wandel binnen of stuur een berichtje met je wensen, dan maken we er samen een onvergetelijk feestje van.

verbinding

BUUV. met de V van verbinding. Een fijne plek waar iedereen zich welkom mag voelen. Daarom hebben we in de zaak een BUUV. Berichten muur gemaakt, zodat je ouderwets een oproepje kan doen op het prikbord. Om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Dus wees welkom en hang jouw berichtje op.

ALLERGieën?

Bij BUUV. gaan we voor eerlijke en goede, verrassende super lekkere gerechten voor iedereen. Voor ons betekent dat een 'allergie vriendelijke' kaart. Zoveel mogelijk lekkers zónder gluten, noten, pinda's, soja, koemelkeiwit en lactose. Heb je geen allergieën? Lucky you! En wij beloven je, je proeft het niet eens, alles is even smaakvol!

Koffie!

Wij hebben onze eigen BUUV. koffie! In samenwerking met Blommers ontstaan en zorgvuldig gebrand. Het is een blend van oa. de Braziliaanse Santos en acacia uit Ethiopië.

Als je het hebt over genieten lokale ondernemers, kom je natuurlijk meteen uit bij de heren van Blommers. Voor ons was het meteen duidelijk dat we met hen wilden gaan samenwerken. Ook ontstond al snel het plan om onze eigen blend te gaan maken. Koffie met een goed verhaal en eigen smaak. Na heel veel proeven en uitproberen is onze BUUV. blend geboren. Je kunt ‘m proeven bij ons in het zonnetje op het terras, je kunt ‘m mee nemen tijdens je rondje park, maar je kunt ook je koffie blik van thuis meenemen! Wij vullen wij hem dan voor je met vers gebrande bonen, zodat jij ook thuis van je heerlijke BUUV. bakkie kunt genieten!

de buuv borrel

De groene weg

Zoals gezegd werken we bij BUUV. graag met lokale eerlijke partners. Zo was het voor ons helemaal logisch om bij de Groene Weg in Nijmegen onze heerlijke hammen en worsten te halen. Dat hapt toch net even lekkerder, zo’n smaakvol eerlijk stukje vlees.  Naast het feit dat zij uit de buurt komen en super lekkere dingen maken, zijn ze ook mega gepassioneerd.  En daar houden we van. 

bidfood

Een andere partner is Bidfood. Een groothandel waar de klant centraal staat. Ze denken echt met ons mee en o.l.v. chef Jordy Middelbos hebben wij onze kaart samengesteld. Deze man heeft zoveel passie dat het genieten al begint bij het verhaal. 

FUNKY GEZOND

VERS, gezond en lekker
Onze kaart is gevuld met kakelverse, gezonde maar bovenal super lekkere verrassingen. Wij zijn van mening dat genieten niet perse ongezond hoeft te zijn. Wij kijken graag buiten de gebaande paden en verzinnen graag nieuwe verrassende items. Omdat we zelf ook graag elke dag zorgeloos willen kunnen smikkelen.

GASTEN ZEGGEN DIT:

coffee