BUUV. – Coffee | Beer | Friends

Ons verhaal.

Als een groot avontuur, zo begint ons BUUV. verhaal. Wie zijn wij?
Alwin en Ellen in een notendop; papa en mama, ondernemers, levensgenieters, niet bij de pakken neerzitters, doorpakkers en bourgondiërs.

In maart 2020 is ons avontuur begonnen toen onze agenda in 1 klap leeg was voor dat jaar door een vanzelfsprekende reden… Geen evenementen meer voor Alwin en geen huwelijkssluitingen meer voor Ellen. 

En toen stond er een prachtig pand aan het Goffertpark leeg… eeuwig zonde natuurlijk, daar moest iets moois komen.

We wilden een fijne plek om op zaterdagmiddag met de kids te gaan lunchen, een lekkere koffie to go voor tijdens een wandeling door het Goffertpark en een plek waar je een biertje kunt drinken met je buurman na een lange dag werken. Dat misten we enorm hier in onze wijk.

Dus met een lege agenda begon ons nieuwsgierige ondernemersbloed toch een beetje te borrelen. Daar is ons BUUV. avontuur geboren, we hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn iets gestart waar we zelf gewoon heel veel behoefte aan en geloof in hadden.

Al snel bleek dat we niet de enige waren die zo dachten, want ons initiatief werd massaal omarmd door de wijk en onze buurtgenoten.
Precies onze bedoeling! Een fijne inclusieve plek maken voor jong en oud, peuter tot student en van parksporter tot zakenman. We hebben voor ieder wat wils.

Lekkere gezonde ontbijtjes, goede voedzame smakelijke lunchbammen en uiteraard een gezellige borrel met goede eerlijke en verrassende happen. En, binnenkort breiden we al uit met een super gaaf winterterras en bijbehorende avondkaart… We hebben er super veel zin in!

Want dat vinden we leuk, mensen verrassen en blij maken!

Je bent meer dan welkom!

Liefs, Alwin & Ellen

GENIETEN MET EEN GROTE G,
DAAR STAAN WE VOOR.