BUUV. – Coffee | Beer | Friends

ONS WINTERTERRAS!

Na een heerlijke zomer willen wij heel erg graag de gezelligheid van ons terras vasthouden en kijken we enorm uit naar warme chocolademelk, vuurkorfjes, gezellige borrels en heerlijk eten.
Want dat laatste dat kon natuurlijk al bij ons, maar we gaan toch een uitbreidingsslag slaan. De voorbereidingen voor onze avondkaart zijn in volle gang, en wat wordt het smullen! Van heerlijke (vegan!) burgers, tot flamkuchen en nacho’s tot gezellige bites om te delen. Huisgemaakte soep, curries, noem maar op. En uiteraard blijven we een allergie vriendelijke plek, waar voor ieder wat wils te kiezen valt. Onze gluten/melk/lactose en soja vrije opties zullen er altijd zijn. Ook goed om te weten dat er nergens op de hele kaart noten of pinda’s te vinden zijn 😉

Onze avondkaart gaat in ergens medio november, als dus ook ons winterterras staat!
Wat mag je verwachten van ons winterterras? In ieder geval een gezellige beschutte plek om in het winter zonnetje te zitten met warme billetjes dankzij de stoelkussens van Sit & Heat (www.sitandheat.nl) We hebben er super veel zin in en hopen je dan ook snel te mogen begroeten.
Ow, heb je een borrel te geven of iets te vieren? Kerst of nieuwjaarsborrel! Wij denken graag met je mee voor het plannen van een onvergetelijke avond.
Pssst..we hebben op ons winterterras zeker 50 zitplekken.
Stuur een berichtje hier via de site, of mail naar welkom@buuvnijmegen.nl

Tot snel!
Liefs,
Ellen

MEER BERICHTEN: